Сурагчдын үдийн хоолонд өгөхөөр хатсан мантууг ихээр нөөцөлсөн байжээ

2021-10-29

“Үдийн хоол” хөтөлбөрийг хэрэгжүүлж буй цайны газрын хяналт шалгалтанд хамрагдсан зарим сургуулиудад:

– Хоолны дээж авдаггүй
-Хөргөгчинд хатсан мантууг ихээр нөөцөлсөн
-Хоол үйлдвэрлэл явуулах заал бохир, ариун цэвэр, цэвэрлэгээ үйлчилгээний шаардлага хангахгүй зэрэг зөрчлүүд элбэг илэрлээ.

Сургуулийн удирдлага, орон тооны бус хяналтын зөвлөлөөс тавих хяналт сул байна. Эх сурвалж:Шударга өрсөлдөөн, хэрэглэгчийн төлөө газар

Холбоотой мэдээ